Услуги

Сватбена агенция „Ралица” в Казанлък предлага комплексна организация на най-различни събития: сватби, годежи, годишнини, рожденни дни, юбилеи, кръщенета, абитуриентски балове, детски, ергенски, момински, фирмени партита и най-различни други мероприятия.

Ние поемаме всички ангажименти, които включва един празник: от идея и сценария до осигуряване на най-малките детайли, които ще бъдат съобразени с вашия вкус и желание. Ние ще Ви предложим това, от което се нуждаете, на точното място и точния момент.

Ще ви предложим тема, сценарий, ще ви помогнем в избора на място, в уреждане на ресторанта и църква, ще осигурим специално за вас ръчно изработена украса и декорация с цветя, ще препоръчаме професионални фото- и видеооператори, DJ, водещи и стилисти, ще уредим забавленията и фойерверките, ще доставим торта и всичко необходимото за да протече е-дно тържество без стрес и притеснения.

В сватбен салон „Ралица” в Казанлък ще намерите богато разнообразие на сватбени аксесоари: покани, чаши, свещи, цветя и т.п. Нашият дизайнер ще ви помогне в избора на булчинска и шаферска рокля, както да предложи цялата визия на младоженците.

На ритуалите и посрещане в ресторанта ще присъства наш представител, който да следи за организацията и да съдейства на роднини, младоженци и гости, за да бъде всичко перфектно.

Сватби

Сватбата е едно от най-вълнуващите събития в живота. Както няма два абсолютно еднакви човека, така и сватбите, които организира сватбена агенция „Ралица”, не си приличат, защото се стремим да направим всяко едно събитие уникално и креативно, въплъщаващо индивидуалността на младоженците.

Сватбени събития могат да бъдат най-различни: с различни бюджети, стилистика, концепция. Но нашата главна задача - вие да бъдете щастливи и усмихнати, да се забавлявате, освободени от ангажименти, а ние да направим вашата сватба незабравима, неповторима и на високо професионално ниво.

Благодарим за доверието, че в този прекрасен ден избрахте да бъдем заедно. За екипа на сватбен салон „Ралица” е чест и удоволствие.

През годините сме организирали стотици сватби в най-различни стилове и цветове. Разгледайте само част от идеите на сватбен салон „Ралица” в раздел Галерия.

Декорация

Разнообразието в декорациите е неизчерпаемо. Украсата може да бъде според сезона, на определена тема или стил. По ваш избор аранжиране може да бъде от естествени или изкуствени цветя, в комбинация с воали, балони, свещи и много други аксесоари.

Консултанти на сватбена агенция „Ралица” ще ви предложат булчински букет, букет за шаферка, бутониери, украси за кола, на ресторант и църква, булчински арки за изнесени

ритуали, а също и декорация за всяко друго тържество – индивидуална, направена с любов и стил! 

Фото и видео заснимане

Сватбен салон „Ралица” работи само с професионали. Ние ще ви предложим едни от най-добрите фото-и видеооператори в Казанлък и региона, работещи с нови технологии не само за града, но и за България. Те ще се погрижат спомените от вашето празненство да бъдат запечатани завинаги!

DJ, оркестър, водещи

Без музика, накъде? Сватбена агенция „Ралица” ще ви препоръча весел и талантлив водещ и DJ за вашата сватба! Ще Ви насочим към вариант, който допада максимално на вашия вкус, музикални предпочитания и програма, за да се забавлявате пълноценно!

Танцова програма

Вашите гости ще бъдат възхитени от магията на танцовото изкуство. Имате гости от чужбина? - това е идеалния начин да покажете красотата на българския фолклор или пък екзотиката на ориента. А защо просто да не разнообразите обстановката с модерни танци и професионални танцьори при посрещането Ви в ресторанта.

Фойерверки

Не е задължително да сте кралска особа, за да поръчате фойерверки на сватбата си в Казанлък. Тези красиви букети от светлини в небето, несъмнено съпътстват всички радостни събития. Сега и Вие имате възможността да се радвате на това удоволствие. Направете празника си забележителен и незабравим със заря, като в приказките!

Мероприятия

Имате рожден ден, фирмено парти или годишнина от сватба? Честито. Кажете ни само какъв е повода за празнуване, и за всичко ще се погрижим ние.

Защо да изберем Сватбен агент

Подготовка към сватба – един отговорен и сложен процес, изискващ решаване на стотици задачи. Не е лесно да предвидиш всичко в предсвадбена суета и да не изпуснеш най-главното. A най-главното на една сватба – младоженците да полчат удоволствие от този дългоочакван ден.

Ако искате да спестите време и душевни разходи, да сте сигурни, че всичко ще бъде уредено и предвидено и да се насладете на романтика и спокойствие на Вашия ден, доверете се на професионализма на Сватбена агенция „Ралица” в град Казанлък, който ще направи сватба, за която сте мечтали.
Партньори

  • Logo 01