За нас

Добре дошли в сватбена агенция "Ралица"

Нека започнем с това, че за нас ще бъде чест и удоволствие да споделите един от най-тържествените дни в живота си с нас!         

Сватбена агенция „Ралица” предлага цялостна организация на сватби, рожденни дни, кръщенета, абитуриентски балове, детски и фирмени партита в Казанлък и Старазагорска област.

За 17 години творческа работа ние успяхме да се превърнем в една от водещи сватбени агенции в Казанлък и региона и да спечелим много приятели – нашите клиенти, на които помогнахме да направят техните събития незабравими и перфектни.

Ние се стремим да удовлетворим най-разнобразните очаквания и да реализираме най-смелите желания, защото винаги търсим нови идеи и следим най-новите тенденции в сферата на event услуги.

Главният принцип на нашата работа – да предоставим на бъдещи младоженци да проявят своята фантазия и индивидуалност, а цялата рутина и координационни въпроси да поемаме ние.

Организацията на сватба или всяко друго тържество е не само предизвикателство за нас, но и възможност да вложим нашите опит, умение, стил и любов.

Екипът на сватбена агенция „Ралица” ще работи с вас от първия до последния миг, за да бъдат гостите възхитени и спомените незабравими.

Доверете ни се, и ние ще работим за Вас с желание и любов, за да бъде всичко съвършенно!

 

Партньори

  • Logo 01